Fietsen voor (over)leven [Dorine 2009-2012 ©]
 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over Dorine zelf
Oefening baart kunst 4 x D staat voor… Sponsors bedankt! Live op 7 juni 2012

 

Naar de deelnemerspagina van Dorine. Je kunt hier betalen via iDeal, zelf een factuur maken of kiezen voor een 1-malige machtiging.

Wat is Alpe d’HuZes?
Alpe d’HuZes is een particuliere actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fiet­sen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

Een aantal bochten van de Alpe d'Huez

Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in 2006 tot en met 2011 al heel veel deel­nemers, waaronder ook (ex-)kanker­pa­tiŽnten.
In 2011 werd een recordbedrag van 20,1 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2012 is te fietsen en lopen voor 30 miljoen!

Maar Alpe d’HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d’HuZes en haar Missie
Alpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt ge­wonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien. Alles over de visie en missie van Alpe d’HuZes is op de officiële website terug te vinden.

Alpe d’HuZes en haar Antistrijkstokbeleid
Alpe d’HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Alleen daardoor kan ge­ga­ran­deerd worden dat 100% van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.
Lees hier alles over de impact van het Alpe d’HuZes Antistrijkstokbeleid.

Alpe d’HuZes en haar Onderzoeksfonds
Onderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van de stichting Alpe d’HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d’HuZes. Wil je weten waar het onderzoek zich de komende tijd precies op richt? Kijk dan op de officiële website van Alpe d’HuZes, en lees alles over het Alpe d’HuZes onderzoeksprogramma.

Alpe d’HuZes en haar geldbesteding
Op de pagina “Geldbesteding” is uitgebreid te lezen wat er met het geld wordt gedaan. De 5 huidige thema's zijn:

  • Sneldiagnose
  • A-CaRe (revalidatie van kankerpatiŽnten)
  • Leven met Kanker
  • Kanker en Voeding
  • Bas Mulder Award (prijs voor jonge onderzoekers)

Daarnaast steunt Alpe d'HuZes een aantal belangrijke projecten die vallen onder de noemer "Ontwikkelen en toepassen van nieuwe methoden van diagnose en (na)behandeling".

 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over Dorine zelf
Oefening baart kunst 4 x D staat voor… Sponsors bedankt! Live op 7 juni 2012

Logo onderkant webpagina met doneerknopNaar de vorige paginaNaar de volgende paginaNaar de deelnemerspagina van Dorine. Je kunt hier betalen via iDeal, zelf een factuur maken of kiezen voor een 1-malige machtiging.
 
Terug naar de webplek van Dorine. Terug naar www.rinode.nl

Pagina van: Dorine Dinkelaar
Bijgewerkt op: 27-12-2011

Valid HTML 4.01! Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen