Fietsen voor (over)leven [Dorine 2011 ]
 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over Dorine zelf
Oefening baart kunst 4 x D staat voor… Sponsors bedankt! Live op 7 juni 2012

 

Alpe d'HuZes 2012 gaat met uw hulp Alpe d'sucZes worden! In 2011 is meer dan 20 mio opgehaald dankzij de vele sponsors. Gezondheid is het grootste goed en niet te koop. U kunt slechts euro's bijdragen om de strijd tegen kanker te overwinnen. Niets in het leven is zeker, maar in deze verzeker ik u van een goed gevoel en ja... ook wat media exposure. Reserveer wat budget voor Alpe d'HuZes 2012 en laat uw hart spreken.

 

Help mee helpen! Sponsor en maak van een dodelijke ziekte een chronische aandoening!
Of je nu als particulier wilt sponsoren of als bedrijf, alles is mogelijk! Voor bedrijven zijn er zelfs aantrekkelijke spon­sor­pak­ket­ten.

 • Vanaf 1.000 euro staat je bedrijfslogo op de fietsshirts van mijn team­ge­no­ten en hangt je bedrijfsbanner of vlag aan de Alpe d'Huez op 6 en 9 juni 2011!
  [N.B.: laatste mogelijkheid aanleveren logo voor kleding is 24 februari 2012!].
 • Sponsor je als bedrijf minimaal 1.500 euro? Dan kun je tot het eind van 2012 toetreden tot Boundlez, de Businez Club van Alpe d'HuZes.

Maar eerst nog even dit…

 • Het kan niet vaak genoegd worden gezegd: Wees niet bang dat je spon­sor­bedrag door de organisatie gebruikt gaat worden om allerlei zaken te be­kos­tigen voor dit evenement. Er blijft géén geld aan de strijk­stok hangen. Iedere gesponsorde euro komt ten goede aan de mensen waar het voor bedoeld is!
 • En vergeet niet: Het bedrag dat je kunt sponsoren is niet belangrijk. Of dit nu een klein bedrag is, een groot bedrag of misschien zelfs een aanzienlijk bedrag: in de strijd tegen (de gevolgen van) kanker telt iedere euro en is iedere euro even belangrijk!
 • Stichting Alpe d’HuZes wordt door de Belastingdienst officieel aan­ge­merkt als goed doel (ANBI-status).
  Dit wil zeggen dat donaties door sponsoren (onder andere) aftrekbaar zijn voor de vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

Je bent nu genoeg overtuigd en klaar om geld over te maken?

Naar de deelnemerspagina van Dorine op http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl. Je kunt hier via iDeal direct geld overmaken!

 • Ga naar mijn deelnemerspagina op de officiële website van Alpe d’HuZes, klik op de button “steun mij” of “doneer” en maak je bijdrage via een iDeal-betaling, online aan ‘mij’ over of kies voor een eenmalige machtiging wanneer je niet aan internetbankieren doet.
 • Ontvang je liever eerst een factuur? Ook geen probleem!
  Je kunt zelf de factuur aanmaken en die naar je eigen e-mailadres laten sturen.
  Via deze link kom je gelijk op de juiste pagina terecht en kun je alle gegevens voor de factuur zelf invullen. In het bovenste deel vul je je eigen gegevens en e-mailadres in en in het onderste deel de gegevens van (bijvoorbeeld) de contactpersoon van de financiële administratie die over het betalen van de facturen gaat.
  Heb je toch liever dat ik de factuur voor je maak? Stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op voor de juiste fac­tuur­gegevens.
 

Home & notedop Wat is Alpe d'HuZes? De Alpe zelf, wat info Over Dorine zelf
Oefening baart kunst 4 x D staat voor… Sponsors bedankt! Live op 7 juni 2012

Logo onderkant webpagina met doneerknopNaar de vorige paginaNaar de volgende paginaNaar de deelnemerspagina van Dorine. Je kunt hier betalen via iDeal, zelf een factuur maken of kiezen voor een 1-malige machtiging.
 
Terug naar de webplek van Dorine. Terug naar www.rinode.nl

Pagina van: Dorine Dinkelaar
Bijgewerkt op: 10-01-2012

Valid HTML 4.01! Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen